Forudbestil PlayStation 5

Det kom måske som en overraskelse for de fleste, da Sony lige pludselig åbnede op for forudbestillinger af deres nye PlayStation 5. Det tog ikke mange timer før den blev udsolgt over hele landet. Vi har kigget rundt, og fundet ud af hvor du stadig kan forudbestille din PlayStation 5.

SENESTE UPDATE: Man kan købe den sidste nye PlayStation 5 her.

Vi har længe vidst at PS5 ville komme på markedet i slutningen af 2020, men da de åbnede for forudbestillingerne var der mange der blev taget med bukserne nede. De blev udsolgt på rekordtid, og det er blevet så godt som umuligt at opstøve et eksemplar på forudbestilling. Hvis man vil gøre sig nogen forhåbning om at skaffe sig en PS5 i år, så bliver man med stor sandsynlighed nødt til at placere en forudbestilling.

Standard version vs. Digital edition

Det store spørgsmål mange stiller sig selv, når de skal forudbestille deres nye PlayStation; skal man vælge Disk- eller Digital-edition?

Digital-edition af PS5

PS5 Digital Edition
Billede: Sony PlayStation

Digital Edition forventes at blive den mest populære model, og kommer også til en lavere pris, som tiltaler mange. Har du ingen intentioner om at se blueray-film på din PlayStation5, så kan du sagtens nøjes med en digital edition. Derudover så er der mange der synes at den digitale version har et langt mere lækkert look.

Disk-version af PS5

PS5 disk-version
Billede: Sony PlayStation

Standard modellen af den nye Playstation er disk-versionen. Den eneste forskel fra Digital-edition er at disk-versionen har et disk-drev. Hvis man allerede har en masse gamle fysiske PS4-spil liggende, så kan det være en god idé at vælge disk-versionen. PS5 kommer med mulighed for at kunne afspille mange spil fra PS4.

Mange har også nydt godt at muligheden for at afspille BlueRay film på sin PS4, og derved omgå behovet for at købe sig en blueray afspiller. Så hvis du har mange blueray film liggende, så er det også oplagt at skaffe sig en disk-version.

Sony PlayStation undskylder forudbestillingskaos

Sony har på deres twitter officielt undskyldt al den forvirring og kaos, som deres pludselige åbning for forudbestillinger skabte.

playstation undskylder forudbestillingskaos

Tag et kig indenbords i den nye PlayStation

Sony har lavet en teardown-video, hvor de går igennem opbygningen af den nyeste maskine. Imponerende ser det ud! Kig nærmere her:

From the liquid metal thermal conductor to the ultra-fast SSD, peer inside the PS5 console in our new teardown video: https://t.co/dPEprfw9sn pic.twitter.com/z7h6PVTAYH

— PlayStation (@PlayStation) October 8, 2020

Første kig på brugeroplevelsen

Nu har du også mulighed for at få et tidligt kig på brugeroplevelsen i den nye PlayStation. Du kan se mere ved at klikke videre på linket herunder:

Surprise! Watch a tour of PS5’s next-generation user experience in a special episode of State of Play, presented in 4K: https://t.co/f5wf5S0bsh pic.twitter.com/OZUYW267PN

— PlayStation (@PlayStation) October 15, 2020

Skriv en kommentar