Der er rigtig mange fordele ved at vælge et gamer bord, hvis du går op i gaming. En gamer stol yder din krop komfort, men et gamer bord gør hele oplevelsen bedre.

Hvorfor skal jeg købe et gamer bord?

De fleste starter med et computerbord i én eller anden variant, når de starter med at game. Det skyldes, at det er billigt og lettilgængeligt. Måske havde du endda et bord stående i forvejen, som kunne bruges til computeren. Oplevelsen bliver dog hurtigt langt bedre, hvis du vælger at skifte det gamle computerbord ud med et rigtigt gamer bord. Dels fordi skrivebordet er designet som kontorplads og ikke til gaming, og dels fordi du får nogle helt andre plads- og lysmuligheder med et gamer bord.

Bedste gaming borde

Hvilket gamer bord skal jeg vælge?

Hvilket gamer bord, du bør vælge, afhænger først og fremmest af, om du gør brug af en bærbar eller stationær gaming computer. En stationær gaming computer sætter nogle højere krav til pladsen, og her kan det f.eks. være en fordel med et hjørne gaming bord eller et bord med plads til en stor skærm (eller flere skærme).

Gamer du på en gaming bærbar, behøver pladsforholdene ikke at være de samme. Til gengæld kan det være en fordel at kigge efter et gamer bord med lys, da skærmen er mindre på en bærbar end ved en stationær computer og derfor ikke udsender samme mængde lys. For at aflaste dine øjne, bør du derfor tænke lyskilden ind i opsætningen, uanset om den er integreret i bordet eller er særskilt i form af en skrivebordslampe eller lignende.

I alle tilfælde bør du overveje din komfort, når du skal vælge gamer bord. Her kan det være praktisk med et hæve/sænke gamer bord, der tillader dig at sidde i forskellige højder, så ikke din krop ”hænger” i den samme stilling mange timer dagligt. Det kan give smerter i ryg, nakke og lænd, som med tiden vil kræve behandling.

Sørg også for at kombinere gamer bordet med en ergonomisk gamer stol.

Gamer bord pris

Hvad koster et gamer bord så? Kan det overhovedet betale sig? Ja, hvis du er seriøst omkring din gaming, så kan det. Gamer borde fås i mange forskellige prisklasser, så uanset om du har et budget på 1.000 eller 5.000 kr., vil du kunne finde et ordentligt gamer bord. Prisen afhænger dels af kvalitet og dels af dine forventninger. Ønsker du et gamer bord med lys eller et hæve/sænke gamer bord, koster det naturligvis en smule mere, end hvis du blot ønsker et traditionelt gamer bord med plads til det nødvendige elektronik.

Gamer bord tilbud

Når du har fundet det helt rigtige gamer bord, kan det være relevant at prissammenligne. Der er nemlig store prisforskelle hos de forskellige forhandlere, og der kan være mange penge at spare ved at se sig lidt for. Indimellem kan du være heldig at finde et gamer bord på tilbud, men prisforskellene kan også være nok, til at det føles som et godt tilbud at handle det ene sted frem for det andet.