Som gamer tilbringer du formentlig rigtig mange timer foran din computer, og derfor er det guld værd for både din komfort og din krop at have en god gamer stol, så du sidder godt og får den nødvendige støtte.

Hvordan finder jeg den bedste gamer stol?

Der er forskel på almindelige kontorstole og gamer stole. Det skyldes, at din kropsholdning er anderledes, når du spiller computer, end når du f.eks. arbejder. Dertil kommer, at du muligvis bruger endnu flere timer om ugen foran computeren, end hvis der var tale om et fuldtidsarbejde – det er tilfældet for rigtig mange gamere, uanset om det er amatører, semi-professionelle eller professionelle.

Derfor er det vigtigt at vælge en ”rigtig” gamer stol med både lænde- og nakkestøtte. Dertil bør du kigge på stolenes mål, så du finder en stol, der passer til din vægt og kropsbygning. Slutteligt kan du overveje, om stolen skal have noget særligt tilbehør som f.eks. en gamer stol med kopholder eller en gamer stol med højtaler.  

Bedste Gamer Stole

Er en billig gamer stol god?

Der er store prisforskelle, når det kommer til gaming stole. Som med så meget andet, følges pris og kvalitet typisk ad. Dermed ikke sagt, at du ikke kan få en udmærket gamer stol til en meget rimelig pris. Det handler langt hen ad vejen om forventninger. Kan du nøjes med en ”skrabet” model, eller har du ønsker om en masse specielt tilbehør?

Det skal hertil tilføjes, at markedet for gamer stole er stødt voksende. Det betyder samtidig, at der er flere og flere producenter af gaming udstyr, som vælger at producere billige modeller, så der er noget for enhver smag i deres kollektioner. Udvalget af gode og billige gamer stole er derfor langt bedre i dag end for 10 år siden, hvor det var noget nær umuligt at finde en ordentligt gamer stol til under 1.000 kr.

Gamer stol test

Når du skal finde den helt rigtige gamer stol, skal du først og fremmest overveje, hvad netop du vægter, og hvad dit budget er. Dertil kan det være relevant at kigge på gamer stol test, så du får et overblik over, hvilke stole der generelt klarer sig godt på parametre som design, holdbarhed, ergonomi, pris, osv.

Nogle af de gamer stole, der klarer sig bedst i test, kommer fra følgende anerkendte producenter:

  • Arozzi
  • Paracon
  • XTRIKE
  • Alpha gamer stol
  • Nordic Gaming

Især Paracon gamer stolene klarer sig godt i test med deres lave pris og stærke, holdbare materialer. Typisk placerer Paracons produkter sig som værende ”bedst til prisen”, og det er bestemt ikke ved siden af. Flere af deres stole fås til under 1.000 kr., og der er tale om kvalitets gamer stole med rigtig god komfort og lang levetid.

Er du overvægtig, er det særligt vigtigt at finde en stol, der yder den korrekte støtte, så ikke du får ondt i kroppen eller bliver overbelastet ved mange timers gaming. Her er især Arozzi én af foregangsproducenterne, når det kommer til gode gamer stole til overvægtige.