Logitech G502 HERO

Logitech G502 HERO er klassisk og robust gamer mus, der hører til blandt de mest populære i verden – og også blandt de mest præcise takket være HERO-teknologien. Læs her, hvorfor den er et sikkert valg for stort set alle gamere.

Logitech G502 er blandt de mest populære gamermuse i verden. Den har nu fået en opdatering; Logitech G502 HERO, der har Logitechs HERO-sensor indbygget. HERO, der står for High Efficiency Rated Optical, er en optisk sensor med DPI på helt op til 16.000, hvilket gør den til en utroligt kompetent og præcis mus, der performer godt i langt de fleste spilgenrer. Du kan også se hvilke andre muse, som ramte vores liste over bedste gamer muse.

Specifikationer

DPI: 16.000 DPI
Vægt: 121g
Sensor: HERO
RGB: 1 Zone
Knapper: 11
Report rate: 1ms
Anbefalet greb: Palm og Claw

Logitech G502 HERO gaming mus
Logitech G502 HERO

Design og komfort

Materiale

Den originale G502 er blandt de mest populære gamermuse i verden, og udgaven hører til blandt de ældre gaming-klassikere fra Logitech. I den nye udgave er der ikke ændret på den klassiske udformning, der med sine skarpe kanter i kombination med bløde kurver giver musen et futuristisk look.

Designet er ikke ligefrem nutidigt, men det kendetegner de klassiske gamermuse – noget, man enten elsker eller hader. Uanset hvad, er der med den nye HERO-udgave af G502-musen tale om samme karakteristiske design, der umiddelbart fremstår præcis som den forrige udgave.

Musen er udformet i et solidt materiale, der er holdbart og føles behageligt. Logitech G502 HERO er gjort i blanke og matte overflader i sort, der kun brydes af RGB-lyset, som viser logoet, samt SPI-indikatoren.

Komfort

Logitech G502 HERO er en relativt stor mus på hele 121 gram, hvilket gør den til et oplagt valg for dig, der foretrækker en stor og tung mus. Vægten er justérbar, da der kan monteres yderligere vægtstykker, som gør den endnu tungere. Alt i alt kan du tilføje 18 gram til vægten, alt efter behov.

Musen glider over musemåtten uden besvær, og her er tale om en ergonomisk mus, der ligger godt i hånden, særligt hvis du anvender palm-grebet. Fingertip og claw-grebet vil være mere vanskeligt på grund af placeringen af knapperne og musens udformning. Er du vant til den originale Logitech G502-mus, vil komforten være den samme her.

Logitech G502 HERO gamer mus

Knapper og scroll-hjul

Knapperne er faste og har en kort vandring på især de primære knapper – om du kan lide det eller ej, er en smagssag. Knapperne er mekaniske, og ifølge Logitech kan de holde til helt op mod 50 millioner klik.

Logitech G502 HERO har 11 knapper, som du selv kan programmere, så de matcher de funktioner, du foretrækker. Alle knapperne er placeret på venstre side af musen, hvorfor Logitech G502 HERO primært egner sig til højrehåndede gamere.

Det lyder måske af meget, at der er hele 11 knapper på musen, men de to primære knapper er ikke inkludere i regnestykket. Herudover er knapperne fordelt fornuftigt, så de ikke er i vejen, men stadig er nemme at nå, omend det er de færreste, der reelt set har behov for så mange knapper.

Logitech G502 HERO har desuden to knapper på ydersiden af den venstre musetast, hvilket kræver en smule tilvænning for dem, der ikke er vant til at bruge den forrige udgave. Den er dog praktisk, når først du har vænnet dig til at bruge den.

Herudover er der en såkaldt sniper-knap på musen. Den er placeret, hvor du normalt hviler din tommelfinger. Når den aktiveres, nedjusteres musens følsomheden, så du kan sigte med større nøjagtighed uden for store udsving.

Features

Sensor

Sensorerne er der, hvor Logitech G502 HERO virkelig brillerer i forhold til sin forgænger, da HERO-sensoren er en videreudvikling af PixArt. HERO er Logitechs mest nøjagtige gamingsensor til dato. Med HERO-sensoren opnår du præcision på en utroligt højt niveau grundet den banebrydende arkitektur, der er den primære motor bag HERO.

Den har den hidtil hurtigste billedbehandling i en Logitech-gamermus til dato; IPS på mere end 400 på tværs af 100 og 16.000 DPI. Herudover der ingen filtrering, acceleration eller udjævning, hvilket giver dig en virkelig præcis og træfsikker mus, som egner sig til hobby-gamere såvel som professionelle eSports-udøvere.

Software

Logitech G502 HERO er spækket med brugbare funktioner, som kan justeres, så de matcher præcis dit behov. Musen kræver dog ikke, at du indstiller den, før den kan bruges – hvis du foretrækker det, kan du blot plugge den i din computer, hvorefter den er klar til brug.

Med Logitech Gaming Software er det dog muligt at justere indstillingerne efter præferencer. Du kan således indstille knappernes genveje, lyseffekter, kalibrering af sensoren, makroer samt følsomhed på sensoren, der går helt op til 16.000 DPI.

Logitech Gaming Software har et simpelt og brugervenligt interface, der gør det muligt at indstille alle produkter fra Logitech. Du vælger blot den enhed, du vil indstille, hvorefter du præsenteres for alle de indstillingsmuligheder, du har.

Performance

Den har den hidtil hurtigste billedbehandling i en Logitech-gamermus til dato, IPS på mere end 400 på tværs af 100 og 16.000 DPI. Herudover der ingen filtrering, acceleration eller udjævning, hvilket giver dig en virkelig præcis og træfsikker mus, som egner sig til hobby-gamere såvel som professionelle eSports-udøvere.

Det gør Logitech G502 HERO til en enormt præcis mus med en pålidelig og hurtig sensor, uanset hvilken DPI den er sat på – typisk vil der ikke være behov for hverken 100 eller 16.000 DPI, men det er rart at vide, at muligheden foreligger.

Du får en rigtig god gamermus, der egner sig til de fleste genrer og performer på et højt level, uanset hvordan du har sat dine indstillinger. Selvom den ligger i et forholdsvist højt prisniveau, får du utroligt meget for dine penge.

Konklusion

Logitech G502 HERO er en videreudvikling af Logitechs mest populære gamermus, G502. Hvad angår designet, er der ikke ændret meget, hvilket absolut ikke er negativt – faktisk tværtimod. Der er ingen grund til at finjustere designet, da det fungerer ganske upåklageligt og har en høj ergonomi.

Logitech G502 HERO er en gamermus, der ligger godt i hånden, omend den er en smule tung. Om du kan lide det eller ej, er en smagssag, men hvis du foretrækker en gamermus, der er stor i størrelsen, er den et oplagt valg. Hvis den vejer for lidt, har du mulighed for at opjustere den.

Den banebrydende og innovative HERO-sensor er præcis, har ingen acceleration og er mere end rigeligt til de fleste gamere. Den sikrer en enorm præcision, som egner sig til professionelle såvel som amatører. Her er tale om en af de absolut bedste gamermuse på markedet, som du roligt kan investere i, hvis du vil have det bedst af det bedste.

Læs også: Stor guide til de bedste gamer borde

Relaterede artikler

Skriv en kommentar