Overwatch 2: Nyt game-mode, heroes og story-mode

Overwatch 2 er en realitet. Efter mange måneders rygter har vi endelig fået det bekræftet. Vi har også fået et nærmere kig på Overwatchs efterfølger. Der kommer alt lige fra nye heroes, maps, et nyt game-mode, og så kommer der som noget helt nyt en PvE story-del, som endelig vil få mere kød på historien bag Overwatch.

Så hvad ved vi indtil videre omkring Overwatch 2? Vi har taget et kig på de detaljer, som blev afsløret ved BlizzCon 2019.

Hvornår kommer Overwatch 2?

Der er endnu ikke kommet en dato for Overwatch 2. Ifølge Jeff Kaplan er Overwatch 2 stadigvæk under udvikling. Jeff Kaplan sagde selv, at han ikke har nogen idé om, hvornår Overwatch kommer ud til os endnu. De arbejder på at lave det fantastisk spil først og fremmest.

Hvad kan man forvente af Overwatch 2 og hvad er det?

Overwatch 2 er ikke en efterfølger, som vi normalt kender dem. Det lader altså ikke til at det bliver et helt “nyt” spil, men minder derimod mere om en stor expansion. Denne expansion har altså stort fokus på PvE- og story-delen.

Overwatch 2 Cinematic

Vanen tro havde Blizzard en af deres fantastiske cinematics klar. Se den herunder:

Overwatch 2 Gameplay trailier

Vi blev heller ikke snydt for et smugkig til gameplayet i Overwatch 2. Se herunder:

Overwatch 2 får både Hero-missioner og Story-mode

Som nævnt tidligere så har Overwatch 2 fuldt fokus på PvE-delen af spillet. Der kommer til at være en story-mode, som er spillets kampagne. Her skal Overwatch-holdet kæmpe sammen mod Null-Sector, som er robot-hæren, som vi tidligere har stiftet bekendtskab med i Uprising eventet i det Originale Overwatch.
I Story-delen er der kommet en ny tilføjelse til vores heroes. De kan samle diverse ting/items op, som kan være med til at spice gameplayet op. Det kan bl.a. være shields, healing stationer, granader og andet.
Vi blev også kort introduceret til Hero-missioner, som vel nok kan betegnes som PvE End-game for Overwatch 2. Disse hero missions kan sammenlignes med Rifts fra Diablo 3, som er genererede missioner, som har stor mulighed for at blive spillet igen og igen, uden at blive kedelige. Hero-missions introducerer også noget andet, helt nyt, nemlig muligheden for at levelle heroes, og modificere deres abilities.

Ny Hero: Sojourn kommer med Overwatch 2

Vi er blevet lovet en håndfuld nye heroes sammen med Overwatch 2. En af disse heroes, som er blevet bekræftet, er Sojourn. Meget mere ved vi dog ikke om den nye hero endnu, men vi har da fået lov til at se hende. Og hun ser rimelig awesome ud.
Vi så også en del til en karakter kaldet Echo i den nye Cinematic, men det blev dog ikke bekræftet, om hun er en ny Hero endnu. Det kunne dog godt se sådan ud. Vi må vente spændt og se.

Nyt game-mode: Push!

Der er også nyt på PvP-fronten i Overwatch 2. Der blev nemlig også offentliggjort et nyt slags map, nemlig Push. Det er en form for torvtræknigsmode, som fungerer således: Holdene kæmper om at kontrollere en stor robot, som skubber to barrierer frem og tilbage. Målet er så at få den til at skubbe sin barriere længst.

Nyt Map: Toronto

Sammen med game-modet Push, blev et nyt map også introduceret. Vi skal forbi Canada, nærmere betegnet: Toronto.

Hvad med skins fra Overwatch?

Vi fik bekræftet at alle dine skins, som du har låst op for de sidste par år, også bliver overført til Overwatch 2. Det betyder at al din tid i Overwatch 1 stadig betyder noget i Overwatch 2, hvilket er en super nyhed.

Skriv en kommentar